Over ons


Profinan. De naam zegt het al: wij zijn een professioneel financieel adviesbureau. Wat kunnen wij voor u betekenen? Alle denkbare verzekeringen, erkend hypotheekadvies, doortimmerde pensioenregelingen, spaar- en beleggingsoplossingen en financiële planning: het gehele financiële spectrum bestrijken we. Als allround kantoor bieden wij u gedegen advies, perfect passende voorzieningen, persoonlijke begeleiding en perfecte schadeafhandeling. Voor zowel particulieren als ondernemers.

Wij streven naar een totaalrelatie met u als klant. Wat dat inhoudt? Alle voorzieningen binnen uw financiële huishouden zijn perfect op elkaar afgestemd. U weet dat wij uw omstandigheden door en door kennen en daarom snel kunnen reageren bij schade of wijzigingen in uw situatie. Dat wordt gemakkelijk gemaakt door onze onafhankelijke positie. Omdat wij niet verbonden zijn aan één verzekeringsmaatschappij of geldverstrekker kunnen wij uw wensen en omstandigheden voorrang geven. Onze slogan is niet voor niets ‘Aan de kant van de klant’!

Op deze website vindt u alle informatie over onze dienstverlening. Heeft u na uw bezoek aan onze site vragen? Aarzel niet, maar neem contact met ons op

         Volg ons op: