Particuliere verzekeringen

U wilt uw gezin en uzelf zo goed mogelijk indekken tegen de vele risico's welke zich vandaag de dag voordoen. Natuurlijk kunt u bepaalde risico's zelf wel dragen, of trachten te verkleinen. Er blijven echter risico's over welke grote financiële problemen kunnen opleveren.

Veel risico's zijn niet te overzien en bij sommige bent u zelfs verplicht om deze te verzekeren. Denk hierbij aan het WA-risico voor motorrijtuigen, of de opstalverzekering van het huis welke verplicht gesteld wordt door de hypotheeknemer.
Het is natuurlijk mogelijk dat u zelf op pad gaat om een keuze te maken uit de diverse vormen en verzekeraars. Echter in de meeste gevallen ontbreekt het aan voldoende kennis of tijd. Wij hebben van verzekeren ons vak gemaakt en hebben door ons inzicht in de risico's en de diverse verzekeraars een uitstekend inzicht in de mogelijkheden.

Ook wij verbazen ons nog bijna dagelijks over de grote verschillen in voorwaarden en premies tussen het grote aantal verzekeraars. Ons advies is dan ook, maak gebruik van onze kennis en marktinzicht.

Heeft u reeds polissen elders lopen en wilt u hierover nader advies, ook dan zijn wij u graag van dienst.

Afspraak maken